OVER ONS: KWALITEIT TOT IN DE DETAILS

Wie zijn weEen jong dynamisch groeiend familiebedrijf met zaakvoerder davy die al meer dan 30 jaar ervaring in de garage en carrosseriesector heeft. Met zaakvoerder Saskia met 15 jaar ervaring in boekhouding en onthaal. Wij willen een oplossing zijn voor mensen die betaalbare kwaliteit nastreven.Wat doen weWij zijn officieel verdeler van het Japanse kwaliteitsmerk Suzuki. En onafhankelijk verdeler van de kwaliteitsmerken Toyota, Lexus en Hyundai. En dit zowel in nieuwe als tweedehandswagens.

In onze modern uitgeruste werkplaats verwelkomen we alle merken zowel op gebied van onderhoud, herstellingen en diagnose opzoekwerk. Wij zijn volledig uitgerust om zowel kleine als grote carrosserieschades te herstellen. Wij zijn er voor de mensen die de waarde van kwaliteit kunnen inschatten en waarderen.

Wij gaan elke dag de uitdaging aan om steeds beter te worden en de concurentie achter ons te laten, om samen een aangenamer leven te leiden. Ons hoogst denkbare doel is de vooruitstrevende en meest gewaardeerde garage van Waasmunster en omstreken te worden genoemd. Wij streven hiernaar door continu op zoek te gaan naar innovatie op elk gebied met respect voor ieders mening en visie.

Bekijk ook ons raceteamTeam Garage Van Goethem Waasmunster
showroom Garage Van Goethem Waasmunster
showroom Van Goethem Waasmunster
Contacteer ons Overnamevoorstel